Professionelle

Skal din stemme nå nye højder?

Er du professionel sanger, skuespiller eller på vej til at blive det – og ønsker du, at dit instrument, stemmen, bliver endnu bedre? Det kan være, du har behov for at forstå dit instrument, og hvordan det fungerer, dybere.

Måske vil du gerne have mere kontakt til de høje toner, eller du har bagtungespændinger, en overkomprimeret (skarp) stemme eller andre ting ved din stemme og dit åndedræt, du ønsker at arbejde med. Sammen finder vi ud af, hvad der skal til, for at du kan:

    • Performe bedre
    • Forbedre elementer i din sang og tale, fx høje toner eller det bagerste åndedræt
    • Få en større forståelse for din stemmebrug

Hos mig får du en konsultation med en unik stemmebehandling og vejledning i, hvordan du selv kan arbejde videre med at udvide din stemmes kapacitet.

Jeg er selv tidligere idrætsudøver på højt niveau og har stor forståelse for, at man som professionel hele tiden ønsker at blive bedre, søge nye grænser og gå efter at yde optimalt. Med nysgerrighed, entusiasme og grundighed finder vi i et samarbejde årsagen til, at du fx har problemer med et bagtunge-rulle-r i en arie, eller undersøger, hvordan du kan udnytte det bagerste åndedræt endnu mere.

Topprofessionelt netværk

Ud fra det, du fortæller, ved jeg med min erfaring og viden om anatomi, hvor jeg skal gå ind og søge svar. Det, jeg så mærker med mine hænder, fortæller jeg dig, så du forstår helt konkret, hvad problematikken handler om. Og sammen finder vi ud af, hvad der skal til for at løse problemet – også når det kræver andet end konsultation hos mig.

Ofte er det godt med et tværfagligt samarbejde med din sanglærer eller talelærer, og der kan også være behov for andre fagkompetencer. Som en del af et topprofessionelt netværk hjælper jeg dig med at finde den bedste på netop det felt, du har brug for – så dit instrument bliver toptunet og fungerer optimalt.

Læs mere om mig og hvordan jeg arbejder her