I gang igen

I gang IgenHar du som professionel sanger eller skuespiller været helt eller delvist uarbejdsdygtig i en periode, kan du have brug for hjælp til at komme i gang igen.

Det kan være, du har døjet med eksempelvis:

  • Hæshed
  • Stemmeknuder
  • Ødemer på stemmelæberne
  • Lungebetændelse
  • Refluks
  • Andet, der relaterer til stemme og åndedræt

Hvis din problematik fx er koncentreret omkring struben, går jeg ind og ser på struben og giver en vurdering af de spændinger, der er. Overordnet ser jeg på følgende faktorer:

Hvilke spændinger var der før perioden: Ofte opstår problemer med stemme og åndedræt af fx forkert teknik, der skaber spændinger.

Hvilke spændinger er opstået i perioden: Hvis du har brugt din stemme i den periode, hvor den ikke har været velfungerende, har det typisk skabt ekstra spændinger.

Hvilke spændinger relaterer til det psykiske pres i perioden: Mange spændinger kommer af det hårde, psykiske pres, det for alle mennesker er, at ens stemme eller åndedræt ikke fungerer optimalt. Det medfører typisk, at vi spænder op i nakke og hals, fordi vores åndedræt flytter højere op.

Selv om jeg måske ikke umiddelbart kan gøre noget i forhold til selve den skade, du har haft, kan jeg blandt andet bidrage til at løsne de spændinger, som sekundært er opstået og jeg kan anvise dig til andre gennem mit topprofessionelle netværk af behandlere.

Læs mere om mig og hvordan jeg arbejder her